Διαδικτυακή εκδήλωση:"Ο κόσμος της εργασίας την "επόμενη μέρα" μετά την πανδημία"

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020, Ώρα 7.30 μ.μ

Το πεδίο της εργασίας - στις ποικίλες εκδοχές του, από τον κίνδυνο μιας ραγδαίας αύξησης της ανεργίας και το "νέο εργατικό δίκαιο" που εισάγει με πρόσχημα την πανδημία η ελληνική κυβέρνηση, μέχρι την ένταση της επισφάλειας και τις επιπτώσεις της γενίκευσης της τηλε-εργασίας και των ψηφιακών μορφών εργασίας - αναδεικνύεται ως το μεγάλο διακύβευμα της μετα-covid19 περιόδου. Για το λόγο αυτό, το Ινστιτούτο Νίκος Πουλαντζάς, ως πρώτο βήμα, ανοίγει τη σχετική συζήτηση στην 6η κατά σειρά διαδικτυακή εκδήλωση του κύκλου "Κοινωνία, οικονομία & πολιτική στην μετα-covid19 εποχή", με τίτλο Ο κόσμος της εργασίας την "επόμενη μέρα" μετά την πανδημία.

Ομιλητές/ομιλήτριες :

  *   Μαρία Καραμεσίνη, καθηγήτρια Οικονομικών της Εργασίας & της Κοινωνικής Πολιτικής, Πάντειο Πανεπιστήμιο, πρ. Διοικήτρια ΟΑΕΔ   *   Σπύρος Λαπατσιώρας, επίκουρος καθηγητής Ιστορίας Οικονομικών Θεωριών, Πανεπιστήμιο Κρήτης   *   Γεωργία Πετράκη, καθηγήτρια Κοινωνιολογίας της Εργασίας, Πάντειο Πανεπιστήμιο Συντονίζει ο Ανδρέας Πετρόπουλος, δημοσιογράφος, εφημερίδα "Η Αυγή".

Παρακολουθείστε ζωντανά και υποβάλετε τις ερωτήσεις σας στην πλατφόρμα του Ινστιτούτου, πατώντας την προγραμματισμένη μέρα και ώρα στο σύνδεσμο που ακολουθεί : https://meet.poulantzas.gr/b/nic-yqh-2fj

Δεν απαιτείται οποιαδήποτε εγκατάσταση λογισμικού ή προηγούμενη εγγραφή.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί μέσω live streaming και από τη σελίδα του ΙΝΠ στο Facebook (https://www.facebook.com/<https://www.facebook.com/InstitoutoNicosPoulantzas/>InstitoutoNicosPoulantzas<https://www.facebook.com/InstitoutoNicosPoulantzas/>)