Φοιτητικός Διαγωνισμός: : «Η εξάλειψη της ανισότητας μεταξύ ανδρών και γυναικών, που καταγράφεται ακόμα στον εργασιακό χώρο, παραμένει ζητούμενο για τη χώρα μας».

Το CSR Hellas προκηρύσσει τον 5ο Φοιτητικό Διαγωνισμό “Νίκος Αναλυτής” με θέμα που αφορά στον 5ο Στόχο Βιώσιμης Ανάπτυξης: «Η εξάλειψη της ανισότητας μεταξύ ανδρών και γυναικών, που καταγράφεται ακόμα στον εργασιακό χώρο, παραμένει ζητούμενο για τη χώρα μας».

Αν είσαι προπτυχιακός ή μεταπτυχιακός φοιτητής φτιάξε και εσύ την δικιά σου ομάδα (3-4 ατόμων) και ανάπτυξε τις δικές σου ιδέες σε μία εργασία έως 5.000 λέξεων.

Οι αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν έως 15 Μαΐου 2020. Οι 3 νικήτριες ομάδες θα ταξιδέψουν στις Βρυξέλλες για μία επίσκεψη ενημέρωσης για τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή υποστηρίζει ενεργά τον διαγωνισμό ενώ οι πρώτοι χορηγοί του είναι οι Chipita S.A. και A.Ε. ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και η αίτηση συμμετοχής: https://www.csrhellas.net/csrh-actions/foititikos-diagonismos/5os-f-d-eke-2020/