Γραφείο Διασύνδεσης_Εκπαιδευτικό Φεστιβάλ -ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ

Το Γραφείο Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας του Παντείου Πανεπιστημίου θα συμμετέχει  με τις Συμβούλους Σταδιοδρομίας Ελένη Κακουλίδη και Πέπη Μαριόλη, στο φεστιβάλ εκπαίδευσης My Gap Feel & Fill Festival που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 20 Οκτωβρίου στον πανεπιστημιακό χώρο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (Λεωφ. Βασιλέως Κων/νου 48), με ελεύθερη είσοδο. Το Γραφείο θα συμμετέχει ως εκθέτης, ενημερώνοντας μαθητές και φοιτητές για τα προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου μας, και στο corner συμβουλευτικής παρέχοντας ομαδική συμβουλευτική σε φοιτητές με τη θεματική: «Ανάλυση Δυνάμεων: Πως επιτυγχάνω ένα στόχο μου».

Στον χώρο διεξαγωγής θα παρευρίσκονται εκπρόσωποι από τα πιο δημοφιλή δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της Αθήνας ώστε να ενημερώσουν τους σπουδαστές-φοιτητές για τις εκπαιδευτικές τους επιλογές, αλλά και σύμβουλοι επαγγελματικού προσανατολισμού για θεματικές όπως:

  • η σύνταξη ενός βιογραφικού σημειώματος,
  • η δημιουργία και την προώθηση του προφίλ τους στο Linkedin,
  • οι τεχνικές αναζήτησης εργασίας  &
  • η μετέπειτα διασύνδεση με τη σύγχρονη αγορά εργασίας.

Επίσης, οι φοιτητές-σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τις επιλογές τους σε προγράμματα εθελοντισμού αλλά και εκπαιδευτικά προγράμματα Erasmus.

Οι φοιτητές μπορούν να γράφονται στη φόρμα συμμετοχής Για τη συμμετοχή στα workshops δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Τηλέφωνα επικοινωνίας με την διοργάνωση:

Κατερίνα Γκρίτζαλη (Project Manager), 6980 033891

Εύη Δεργιαδέ (Education Community Manager), 2310 326712 (εσωτ.: 200)