ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΒΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΛΌΤΡΟΦΑ

H ομάδα έργου του προγράμματος ΚΑΛόΤΡΟΦΑ «Κόμβος K.Aλ.O για τη διατροφική κυριαρχία και αειφορία. Εκπαιδεύοντας μικρούς και μεγάλους καταναλωτές» (επιστ.υπεύθυνη. καθηγ. Θ. Ανθοπούλου), πραγματοποίησε τη 2η συνάντηση εργασίας, στις 21 ιανουαρίου 2022| 13:00-15:00 στο Εργαστήριο Κοινωνικής Πολιτικής.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα αποτελέσματα από τις επιμέρους συνεντεύξεις που πραγματοποιήθηκαν με τον κάθε Συνεργαζόμενο Φορέα  προκειμένου να προσδιοριστεί το κοινό όραμα και οι εκπαιδευτικοί στόχοι, καθώς και τα κριτήρια επιλογής των εκπαιδευόμενων εκπαιδευτών που θα συμμετέχουν στα συμμετοχικά εργαστήρια. Επιπλέον, διενεργήθηκε βιωματικό  εργαστήριο προσομοίωσης της μεθοδολογίας συμμετοχικού σχεδιασμού του μελλοντικού εκπαιδευτικού εργαλείου-παιχνιδιού, με τον συντονισμό του OpenLab. 

Στο Εργαστήριο συμμετείχαν εκπρόσωποι απο τους Συνεργαζόμενους Φορείς: Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), 1ο Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) Αττικής, Συνεργατικό Χώρος DOCK, OpenLAb.

work meeting