ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΜΒΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ "ΚΑΛΟΤΡΟΦΑ" ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΕΣ

To Σάββατο 26 Νοεμβρίου ολοκληρώθηκε στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο το συνέδριο που διοργάνωσε το περιοδικό 'Γεωγραφίες' με θέμα «Κρίσεις – Αντιστάσεις – Προοπτικές», για να γιορτάσει τα 22 χρόνια έκδοσης και τα 40 τεύχη του.

Η ερευνητική ομάδα του έργου ΚΑΛΟΤΡΟΦΑ (επιστ.υπεύθ. καθ.Θ.Ανθοπούλου) συμμετείχε με εισήγηση στην Ειδική Συνεδρία "Γεωγραφίες της Αγροδιατροφής" με θέμα "ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΡΟΦΙΜΟΥ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ - Εκπαιδεύοντας τους καταναλωτές στη διατροφική δικαιοσύνη και κυριαρχία", την οποία παρουσίασε η βασική ερευνήτρια Δρ.Σ.Νικολαϊδου.

Παρουσιάστηκε η μέχρι τώρα πορεία της έρευνας και η μεθοδολογία συνδιαμόρφωσης του εκπαιδευτικού υλικού μέσω ενός παιχνιδιού

που σχεδιάζεται γύρω από το τρόφιμο σε συνεργασία με το Open Lab Athens, το 1ο Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕΚΕΣ) Αττικής, το DOCK - Συνεργατικό Χώρο Κ.ΑΛ.Ο και την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τις δράσεις μας, μπορείτε να μας ακολουθήσετε στη σελίδα μας στο https://www.facebook.com/profile.php?id=100085575686794