Τριήμερο μάθημα στην Καθολική Τεχνητή Νοημοσύνη (Universal AI) και τις εφαρμογές της

Οι φοιτητές/τριες του Τμήματος μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για το 3-ήμερο μάθημα στην Καθολική Τεχνητή Νοημοσύνη (Universal AI) και τις εφαρμογές της που προσφέρεται από το Εθνικό Μεστόβειο Πολυτεχνείο και το Hellenic Institute of Advanced Studies – HIAS, που θα πραγματοποιηθεί στις 3-5 Ιουλίου 2023 στο ΕΜΠ. Το μάθημα απευθύνεται σε φοιτητές/τριες και είναι εκ σχεδιασμού καθολικό, δηλαδή καλύπτει ευρύτατο φάσμα σπουδών/σχολών – τεχνών, κοινωνικών, ανθρωπιστικών, μηχανικών, ιατρικής, οικονομικών, νομικής κλπ.

Το μάθημα θα γίνεται στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Πατησίων 42), στο Κτίριο Αβέρωφ, Αίθουσα Καυταντζόγλου, από τις 3 έως τις 5 Ιουλίου 2023 (ώρες 9πμ - 5μμ). Λόγω του περιορισμού των θέσεων (200 θέσεις), θα γίνεται σύγχρονη μετάδοση των διαλέξεων για ηλεκτρονική παρακολούθηση από απόσταση. Για την παρακολούθηση με φυσική παρουσία θα δίνεται πιστοποιητικό συμμετοχής. Η συμμετοχή των φοιτητών/τριών στο μάθημα θα είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες, αναλυτικό πρόγραμμα και δήλωση συμμετοχής, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του μαθήματος https://aicourse2023.hellenic-ias.org/

Δείτε εδώ την ανακοίνωση.