ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΛΟΥΣ ΔΕΠ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

 

Ο Καθηγητής Σταύρος Μαυρουδέας συμμετείχε στα ακόλουθα επιστημονικά συνέδρια στην Κίνα:

 

Η από-παγκοσμιοποίηση και επιστροφή της θεωρίας του Ιμπεριαλισμού – 4th International Conference on Human Civilization and Culture Forum, Northwestern Polytechnical University, 28/9/2023.

 

 

To Northwestern Polytechnical University (Xian, China) διοργάνωσε συνέδριο με θέμα Human Civilization and Culture Forum στην πόλη Σιάν στην Κίνα.

 

Στο συνέδριο αυτό συμμετείχε ο Καθ. Στ. Μαυρουδέας (Τμ. Κοινωνικής Πολιτικής, Πάντειο Πανεπιστήμιο) ως προσκεκλημένος ομιλητής και παρουσίασε εισήγηση με θέμα «Η από-παγκοσμιοποίηση και επιστροφή της θεωρίας του Ιμπεριαλισμού».

 

 

Ξανά για τις υποτιθέμενες διαφορές μεταξύ των Μαρξ και Ένγκελς _ 2023 WAPE Forum

 

Το συνέδριο του 2023 της World Association of Political Economy (WAPE) έλαβε χώρα στην πόλη Pingtan (επαρχία Fudgian, Κίνα).

Στο συνέδριο αυτό ο Καθ. Στ. Μαυρουδέας (Τμ. Κοινων. Πολιτικής, Πάντειο Πανεπιστήμιο και αντιπρόεδρος της WAPE) παρουσίασε εισήγηση με θέμα «Ξανά για τις υποτιθέμενες διαφορές μεταξύ των Μαρξ και Ένγκελς».

 

Οι περιπέτειες της Οικονομικής Πολιτικής μέσα στα Κυρίαρχα Οικονομικά – SUFE, Σαγκάη 23/9/2023

 

Το Πανεπιστήμιο Οικονομικών και Χρηματοοικονομικών της Σαγκάης (SUFE) διοργάνωσε στη λίμνη Dishoui ημερίδα με θέμα τον Κινεζικό εκσυγχρονισμό.

Ο καθ. Στ. Μαυρουδέας (Τμ. Κοινωνικής Πολιτικής, Πάντειο Πανεπιστήμιο), συμμετείχε ως προσκεκλημένος ομιλητής στην ημερίδα του SUFE και παρουσίασε εισήγηση με θέμα «Οι περιπέτειες της Οικονομικής Πολιτικής μέσα στα Κυρίαρχα Οικονομικά».