Αυτόματη ενημέρωση για τις Ανακοινώσεις και τα Τελευταία Νέα του Τμήματος

Ενημερώνουμε τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του Τμήματος ότι μπορούν εφόσον το επιθυμούν να ενημερώνονται αυτόματα στο κινητό τους για τις Ανακοινώσεις και τα Τελευταία Νέα του Τμήματος τη στιγμή που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του Τμήματος.

Οδηγίες

Η πρώτη ενέργεια που χρειάζεται να κάνουν είναι να εγκαταστήσουν στη συσκευή τους μία εφαρμογή ανάγνωσης RSS feed. Στο τέλος της παρούσας ανακοίνωσης αναφέρονται ορισμένες δωρεάν τέτοιες εφαρμογές.

Στη συνέχεια, μέσα από το κινητό τους βρίσκουν το επιθυμητό RSS εικονίδιο Subscribe to Αρχική Σελίδα δίπλα από τις Ανακοινώσεις ή τα Τελευταία Νέα (πρόκειται για δύο διαφορετικά feeds), το πατούν παρατεταμένα και επιλέγουν Αντιγραφή διεύθυνσης ή Αντιγραφή συνδέσμου (Copy link location ή Copy URL).

Τέλος, ανοίγουν την εφαρμογή ανάγνωσης RSS, επιλέγουν Προσθήκη ροής (Add feed) και επικολλούν τη διεύθυνση που έχουν αντιγράψει.

Με αυτόν τον τρόπο, όταν δημοσιεύεται μία Ανακοίνωση ή ένα Νέο, ο χρήστης λαμβάνει στη συσκευή του σχετική ειδοποίηση και ενημερώνεται όσο το δυνατόν συντομότερο.

Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να ειδοποιείται και για Νέα και για Ανακοινώσεις, η παραπάνω διαδικασία πρέπει να γίνει ξεχωριστά για κάθε feed.

Ορισμένες δωρεάν εφαρμογής ανάγνωσης RSS feed