ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΣΤ', Η' και ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

Ανακοινώνεται στους/στις φοιτητές/τριες του ΣΤ', Η', και 9ου (επί πτυχίω) εξαμήνου ότι οι δηλώσεις μαθημάτων Εαρινού Εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2022-2023 θα πραγματοποιηθούν κατά το χρονικό διάστημα από 

24/4/2023 μέχρι και 30/05/2023 (ώρα 23:50) μέσω του υπερσυνδέσμου https://sis.panteion.gr/unistudent με τους κωδικούς uregister.

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

https://sis.panteion.gr/edu/doc9n/uniStu/uni-portal-stu/index_el.html

Η επιλογή μενού "Δήλωση Μαθημάτων Τρέχοντος Εξαμήνου (Φοιτητές)" περιγράφεται στην αντίστοιχη παράγραφο στις οδηγίες αυτές.

Για τη δήλωση, θα πρέπει να συμβουλευτείτε το Πρόγραμμα Σπουδών α.ε. 2022-2023

Μην ξεχάσετε να κάνετε ΕΚΤΥΠΩΣΗ ή να την αποθηκεύσετε ως αρχείο pdf ή screenshot στον υπολογιστή σας/κινητό σας.

Είναι το μόνο αποδεικτικό της πραγματοποίησή της

ΠΡΟΣΟΧΗ: Φοιτητής/τρια που δεν έχει δηλώσει κάποιο μάθημα μέσα στις προθεσμίες που αναφέρονται στην ανακοίνωση της Γραμματείας του Τμήματος δεν μπορεί να προσέλθει στην εξέταση αυτού του μαθήματος και αν προσέλθει ο βαθμός του/της δεν θα ληφθεί υπόψη.

Απορίες ή προβλήματα (τεχνικά) που μπορεί να προκύψουν κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής δήλωση σας, μπορείτε να επικοινωνείτε με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: foititologio@panteion.gr και με τα εξής στοιχεία: ΤΜΗΜΑ: Κοινωνικής Πολιτικής ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ:…………….. ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ: 51.............. ΠΡΟΒΛΗΜΑ: ..............

Διορθώσεις ή συμπληρώσεις της δήλωσης έχει το δικαίωμα να κάνει ο φοιτητής μόνο κατά τη χρονική διάρκεια που διαρκούν οι δηλώσεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η δήλωση των μαθημάτων είναι υποχρεωτική στη έναρξη του εξαμήνου ανεξάρτητα από το έτος φοίτησης και γίνονται εκ νέου σε κάθε εξάμηνο, διότι είναι προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην εξεταστική περίοδο του τρέχοντος εξαμήνου και στην επαναληπτική Σεπτεμβρίου 2023.